Ford alkuperäisosat

Fordin alkuperäisosat

Fordin alkuperäisosat valmistetaan yhtä huolellisesti, laadukkasti ja ammattitaidolla kuin jokainen uusi Fordikin. Yli 110 vuoden kokemus autonvalmistuksesta takaa, että myös jokainen Ford-alkuperäisosa täyttää korkeat turvallisuus- ja laatuvaatimukset.


Fordin alkuperäisosien edut

Turvallisuus

Päämäärämme on varmistaa, että Fordisi suojaa sinua, matkustajiasi ja jalankulkijoita. Ford-alkuperäisosat on suunniteltu, valmistettu ja testattu täyttämään, ja useimmiten myös ylittämään, turvallisuus- ja tyyppivaatimukset.

Suorituskyky

Kaikki Fordisi osat on suunniteltu toimimaan yhdessä parhaan suorituskyvyn, mukavuuden ja polttoainetaloudellisuuden aikaansaamiseksi. Sama koskee Fordin alkuperäisiä varaosia, jotka on valmistettu samojen tiukkojen laatuvaatimusten mukaan kuin tehdasasenteiset osat.

Laatu

Fordin alkuperäisosien suunnittelun ja valmistuksen korkea taso takaa sen, että ne istuvat ja sopivat parhaiten, ovat luotettavia ja suorituskykyisiä. Ne on suunniteltu sopimaan täsmälleen ilman pakottamista, rakoja tai vääntämistä ja vastaavat tuotanto-osia.

Jälleenmyyntiarvon säilyminen

Kun pidät Fordisi 100 % Fordina, asia tulee ilahduttamaan sinua myydessäsi auton eteenpäin. Vaatimalla Fordin alkuperäisosia säilytät auton jälleenmyyntiarvon.

Takuu

Huolloissa, korjauksissa tai korikorjauksissa, tai valitessasi Ford-tarvikkeita, Ford Takuu takaa sinulle täyden mielenrauhan. Kaikki korjaukset suoritetaan korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Ja jos päätät myydä Fordisi, takuun siirtyminen uudelle omistajalle on yksi eduista.

Fordin puhkiruostumattomuustakuu ajoneuvolle on voimassa vain, jos korjaukseen on käytetty Fordin alkuperäisosia.

Aitous

Tunnistat aidon Ford-alkuperäisosan merkinnästä. Helposti tunnistettavissa oleva tavaramerkkimme on useimmiten näkyvällä paikalla.

YhteydenottopyyntöTarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset FordStore Nelipyörä Lahti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset FordStore Nelipyörä Lahti