Uusi täyssähköinen Explorer

Uusi täyssähköinen Explorer

Alkaen 

47 590 €

Suositushinta (ilman toimituskuluja)Kiihtyvyys 0–100 km/h*
5.3 s
Toimintamatka jopa**
602 km
Pikalataus
 10-80%***

26 min


Täyssähköinen SUV nopealla pikalatauksella, edistyneellä teknogialla ja vaikutuksen tekevällä ajomukavuudella. Uusi Ford Explorer®. Kaikki mitä tarvitset ja enemmän.


Uusi täyssähköinen Explorer

Exploring Reinvented. Uusi aika on koittanut.

Huikea täyssähköinen SUV on nyt täällä. 

Valmis seikkailuun. Ikoninen muotoilu. Nopea lataus. Ylivoimaista mukavuutta ja seuraavan sukupolven liitettävyyttä. Explorer. Seikkailun uusi merkitys.


Lähde kokonaisvaltaiselle virtuaaliselle koeajolle. Metsä, aavikko tai lumi: sinä valitset seikkailun.Poistu mukavuusalueeltasi.

Mukavasti.

Uusi-täyssähköinen-Explorer-vuoristo


Vaella eksymättä.

Uusi-täyssähköinen-Explorer-maasto


Pysy yhteydessä.

Uusi-täyssähköinen-Explorer-silta

Tuonne.

Integroidun sähköauton matkasuunnittelun ja yhdistetyn navigoinnin ansiosta voit olla luottavaisin mielin tien päällä.


Uusi-täyssähköinen-Explorer-suuri-näyttö

SYNC Move® -kosketusnäyttö
Vaivaton älypuhelimen integrointi

 Pysy yhteydessä SYNC Move® -kosketusnäytön kautta.**


Lataa kotona.Tai tien päällä.

BlueOvalTM Charge Network


Täällä. Tuolla. Kaikkialla.

BlueOvalTM Charge Network -latausverkosto. Yli 450 000 latauspistettä halki Euroopan, mukaanlukien huippunopeat IONITY-pikalatausasemat.


Olet tutkimusmatkailija. Lähde siis matkaan.

Latausnopeus 10 %:sta 80 %:iin 25 minuutissa***, joten jos joudut pysähtymään, saat ladattua autosi akun hetkessä täyteen. Käy kahvilla. Täyssähköinen Explorer on valmiina lähtöön ennen sinua

Uusi-täyssähköinen-Explorer-ota-yhteyttä

Ota yhteyttä  • [*]Suositushinta sisältää arvonlisäveron, ei sisällä muita käyttöönotto-/käyttökustannuksia – lopullinen hinta vahvistetaan myöhemmin vuonna 2023.

    [**]Kun ajat, keskity ajamiseen. Käytä ääniohjattuja järjestelmiä aina kun mahdollista. Jotkut ominaisuudet saattavat olla lukittuja vaihteen ollessa päällä. Kaikki toiminnot eivät ole yhteensopivia kaikkien puhelimien kanssa. Näytön sisältö on havainnollistamistarkoituksiin, oikea sisältö voi vaihdella.

    [***]Latausaika perustuu valmistajan tietokonesimulaatioon. Latausnopeus pienenee, kun akku saavuttaa täyden kapasiteetin. Tulokset saattavat vaihdella huippulatausajan ja akun lataustason mukaan. Todellinen toimintamatka riippuu olosuhteista, kuten ajokelistä, ajotavasta, auton kunnosta sekä litiumioniakun iästä ja kunnosta.

    Kuvat ovat tietokoneella luotuja mallinnuksia. Kuvissa näkyvä ajoneuvo on esituotantomalli, jonka varusteet ja tekniset tiedot voivat poiketa varsinaisesta tuotantomallista.
Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset FordStore Nelipyörä Lahti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset FordStore Nelipyörä Lahti