Alkaen 28 589 €

Uusi Ford Transit Courier

Alkaen 28 589 €

Ajoneuvon tekniset tiedot

TÄYSIN UUSI FORD TRANSIT COURIER

Enemmän tilaa yrityksesi kasvulle.

Uusi Transit Courier on nyt pidempi, leveämpi ja korkeampi – ja silti kompakti ulkomitoiltaan. Se on myös älykkäämpi.

Sen lisäksi, että olemme tehneet tilaa kahdelle eurolavalle, olemme parantaneet liitettävyyttä, turvallisuutta ja voimansiirtoa.

Valitse bensiini, diesel tai täyssähköinen E-Transit Courier.

Nauti upeasta uudistetusta ilmeestä ja parannelluista ominaisuuksista – olet löytänyt täydellisen liikekumppanin.


VALITSE VOIMANSIIRTO

Valitse edistyneistä sähkö-, bensiini- ja dieselvoimalinjoista.

 • Täyssähköinen logo

  TÄYSSÄHKÖINEN

  100 kW sähkömoottori

  Vääntö 290 Nm** 

  7.5 kW AC-lataus

  100 kW tasavirtapikalataus

  Vetopaino jopa 750 kg***

 • Bensiinimoottori logo

  ECOBOOST BENSIINIMOOTTORI

  1,0 -litrainen bensiinimoottori

  100hv tai 125hv ja 6-vaihteinen manuaalivaihteisto

  125hv ja 7-vaihteinen automaattivaihteisto

  Vetopaino jopa 1,000 kg***

 • Dieselmoottori logo

  ECOBLUE DIESELMOOTTORI

  1,5 -litrainen dieselmoottori

  100hv 6-vaihteinen manuaalivaihteisto

  Vääntö 250 Nm** 

  Vetopaino jopa 1.100 kg*** 


Sisältä

HYÖDYLLISET OMINAISUUDET

Olemme venyttäneet kompaktin rajoja uudella tilavammalla Transit Courierilla. Kuormatilan pituus 1,8 m kasvaa 2,6 metriin, kun käytetään taitettavaa verkkoväliseinää. Pyöränkaarien väliseen 1,22 metrin tilaan mahtuu kaksi eurokuormalavaa, ja maksimikuorma on 850 kg*. 1,25 metriin korotettu katto tuo runsaasti lisää tilavuutta. E-Transit Courierin frunk-etutavaratilassa on 50 litraa lisäsäilytystilaa.

LIITETTÄVYYS

Transit Courierissa on viimeisin SYNC 4 -järjestelmä, jossa on 8 tai 12 tuuman kosketusnäyttö ja älypuhelimen peilaustoiminto****. Sisäänrakennettu modeemi tarjoaa paremmat yhteydet, reaaliaikaisen navigoinnin ja langattomia päivityksiä. Modeemi mahdollistaa myös laajan valikoiman yhdistettyjä turvallisuus- ja kunto-ominaisuuksia, jotka pitävät sinut ajan tasalla ja järjestelmät hallinnassa.

Ominaisuudet

AJO-OMINAISUUDET

Transit Courier on varustettu lukuisilla edistyksellisillä ominaisuuksilla, jotka tuovat tehokkuutta työpäivään. Älykkäät kuljettajaa avustavat järjestelmät*****, mukaan lukien mukautuva vakionopeudensäädin, kaistavahti, törmäyksenestoavustin, älykäs nopeusavustin ja parkkitutka takana tekevät ajamisesta, pysäköinnistä ja työskentelystä helpompaa, älykkäämpää ja turvallisempaa*****.

LISÄTIETOA

*Paino ja painojakauma vaikuttavat kuormakapasiteettiin ja kantokykyyn. Suurin mahdollinen kantavuus vaihtelee riippuen lisävarusteista ja ajoneuvon kokoonpanosta.

** Vääntömomentti- ja hyötykuormaluokitukset ovat toisistaan riippumattomia ominaisuuksia, eikä niitä voida välttämättä saavuttaa samanaikaisesti.

*** Suurin mahdollinen vetokyky vaihtelee riippuen kuormasta, ajoneuvon kokoonpanosta, lisävarusteista ja matkustajien lukumäärästä.

**** SYNC 4: Kun ajat, keskity ajamiseen ja käytä handsfree-laitteita. Käytä ääniohjattuja järjestelmiä aina, kun mahdollista. Jotkut ominaisuudet saattavat olla lukittuja vaihteen ollessa päällä. Kaikki toiminnot eivät ole yhteensopivia kaikkien puhelimien kanssa.

***** Kuljettajaa avustavat ominaisuudet ovat täydentäviä, eivätkä ne korvaa kuljettajan huomio- ja harkintakykyä tai tarvetta hallita ajoneuvoa.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset FordStore Nelipyörä Lahti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset FordStore Nelipyörä Lahti