Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Ford Fiesta

Ajoneuvon tekniset tiedot

FORD FIESTA


Etsitpä urheilullista, tyylikästä tai ylellistä autoa, Fiesta-mallistosta löytyy sinulle sopiviin varustetaso.

Aerodynaamisesti muotoiltu Trend, tyylikäs Titanium, urheilullinen ST-Line, ylellinen Vignale

tai aktiiviseen elämäntapaan sopiva Active korotetulla maavaralla.


Fiestassa on täynnä uusinta teknologiaa ja elämää helpottavia ominaisuuksia: SYNC 3, joka helpottaa elämää, B&O - premium audiojärjestelmä, 

joka tekee ajomatkoista viihdyttävämpiä, sekä avattava panoraamakatto, joka lisää ajonautintoa entisestään.

Fiestaan on saatavilla useasti palkittu Ford EcoBoost -bensiinimoottori.


 • Ford Fiesta EcoBoost Mild Hybrid
 • Uusi Ford Fiesta EcoBoost Hybrid (mHEV)

  Nauti kevythybridin tehosta ja polttoainetaloudellisuudesta. Lue lisää Ford Hybridi- ja sähköajoneuvot.

  Fiesta on nyt saatavilla polttoainetaloudellisena kevythybridinä. Edistyksellinen EcoBoost –kevythybriditeknologia alentaa päästöjä tukemalla polttomoottoria aina kun lisätehoa tarvitaan. Jarrutusenergian talteenottojärjestelmä puolestaan lataa akkua ajon aikana.

  Ota yhteyttä


 • Ford Fiesta ST
 • FORD FIESTA ST

  Kaikki Fiestan tutut erinomaiset ominaisuudet.

  Performance-logo viestii maineikkaasta taustasta. Valmistaudu kokemaan Fiesta ST – auto, joka tarjoaa kokonaisvaltaisesti intensiivisemmän elämyksen. Se on tehokkaampi ja reagoivampi. Ohjaus on entistäkin tarkempi ja täsmällisempi. Fiesta ST on performance-auto, joka tuo hymyn huulille. Tartu siis rattiin, paina kaasua ja nauti ajamisesta.

  Ota yhteyttäKoeaja Ford Fiesta Nelipyörässä. 

Katso varastoautot


Ominaisuudet

Sisältä

Nauti ylellisestä tunnelmasta

Nahkaverhoilu ohjauspyörässä, käsijarrussa ja vaihdekepissä, urheiluistuimet ja tunnelmavalaistus: Titaniumin sisätilat tekevät vaikutuksen. Älykkäisiin ominaisuuksiin kuuluvat SYNC-tietoviihdejärjestelmä 8" kosketusnäytöllä sekä automaattinen ilmastointi. Lisäksi kuljettavaa avustavat teknologiat antavat varmuutta ajamiseen ja tekevät siitä yksinkertaisesti hauskempaa.

Tässä on puhelimesi paras kaveri.

Ford SYNC 3 Automatkojen aikana uusi Ford SYNC 3 yhdistyy saumattomasti älypuhelimeesi ja mahdollistaa kokonaisvaltaisen hallinnan puheluista tekstiviesteihin ja musiikista navigointiin – kaikki tämä 8" kosketusnäytön kautta tai helpoilla suomenkielisillä äänikommennoilla.

Rentoudu ja nauti

Älykkäät teknologiat ja ylellinen mukavuus kuuluvat kotiisi, joten miksipä eivät myös autoosi. Kuuntelitpa millaista musiikkia tahansa, se ansaitsee tulla kuulluksi sellaisena kuin artisti on sen tarkoittanut. Ja juuri sitä voit odottaa Fiestassa, jossa on SYNC ja B&O-audiojärjestelmä. Avaa Fiestasi panoraama-lasikatto, käännä nupit kaakkoon ja nauti.

Ominaisuudet

Ulkoa

Fiesta. Nauti enemmän.

Tyylikkäässä Fiestassa on kadehdittava määrä älykkäitä ominaisuuksia ja teknologioita. Kattava varustelu, korkea laatu, korkeat standardit: älä tyydy vähempään.

Hienostuneisuutta huokuva olemus

Titanium vie täysin uuden Fiestan imagon ja viimeistelyn seuraavalle tasolle. Huippumodernin elegantin muotoilun sulavat ja veistokselliset linjat paitsi tarjoavat visuaalisen elämyksen, myös parantavat auton aerodynamiikkaa. Autossa on lukuisia huomiota herättäviä yksityiskohtia, kuten krominen ikkunoiden alareuna, kaarreajovalotja LED-päiväajovalot sekä 15" kevytmetallivanteet.

Avattava panoraamakatto

Nauti ulkoilmasta Fiestan mukavista sisätiloista käsin. Sähkötoimisen panoraamakaton avulla voit todella tuoda ulkomaailman matkustamoon. Kun panoraamakatto on auki, saat nauttia raittiista ilmasta, ja katon ollessa kiinni lasin auringonsäteilyä heijastava kalvo auttaa pitämään sisätilat viileinä. Kaihdin antaa halutessasi lisäsuojaa auringolta. (Valinnaisvaruste)

Nokkeluus huipussaan

Teknologialla tulisi aina olla tarkoitus. Kun käynnistät Fiestan, saat käyttöösi lukuisia edistyksellisiä ominaisuuksia ja järjestelmiä. Esimerkiksi aktiivinen pysäköintiavustin, aktiivinen vakionopeudensäädin, kaistanpitoavustin, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä... Kun tutustut näihin fiksuihin ja hyödyllisiin teknologioihin, ihmettelet, miten olet pärjännyt ilman niitä.

Turvallisuutesi on etusijalla

Fiestassa on lukuisia uusia teknologioita, jotka suojaavat kuljettajaa, matkustajia ja autoa onnettomuustilanteessa. Tärkeitä turvaominaisuuksia ovat muun muassa törmäyksenestoavustin sekä SYNC 3 hätäaputoiminnolla. Fiestassa on myös monia muita turvajärjestelmiä, jotka voivat auttaa ennaltaehkäisemään onnettomuuksia.

Seikkailu odottaa

Fiesta Active on täysin uudenlainen Fiesta. Se on kotonaan niin kaupungissa, kuin mutkittelevalla maantiellä. Fiesta Active on saanut inspiraationsa SUV-muotoilusta; kattokaiteet, korinmuotoilusarja ja näyttävät 17” kevytmetallivanteet vangitsevat katseet.

Colour swatch

 • Ulkoväri

  Blazer Blue

 • Ulkoväri

  Race Red

 • Ulkoväri

  Frozen White

 • Ulkoväri

  Shadow Black

 • Ulkoväri

  Moondust Silver

 • Ulkoväri

  Ruby Red

 • Ulkoväri

  Magnetic

Hintoihin lisätään Ford-liikkeen toimituskulut. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset FordStore Nelipyörä Lahti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset FordStore Nelipyörä LahtiArviot