Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

FORD FIESTA VAN

Elektroniikka

FordPass Connect -modeemi

125 hv

1.0 Ford EcoBoost mHEV -kevythybridi

0,96 m2

Tilava tavaratila

Ford Fiesta Van

Fiesta Van -pakettiauto on edustava ja käytännöllinen kuljetusten pikkujättiläinen.

Se on tyylikäs, laadukas ja sen ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset.

Fiesta Van on yrityksen käyntikortti - edukseen sekä kaupunkien kaduilla että maanteillä.  

Moottorivaihtoehdot ovat 1.1 75 hv ja 1.0 Ford EcoBoost mHEV –kevythybridi.

FordPass-modeemi on saatavissa valinnaisvarusteena. Käyttäjä voi ladata sovelluskaupasta älypuhelimeen FordPass Pro –sovelluksen, 

josta voidaan seurata jopa viiden auton liikkeitä ja tietoja.*


Tavaratila

Fiesta Vanin tavaratilan tilavuus on 0,96 m³. Tavaratilassa on lisäksi neljä kuormansidontakiinnikettä sekä koko lattian peittävä helposti puhdistettava kumimatto.

Väliseinän alaosa on kiinteä ja yläosa on verkkoa. Sekä kuormankiinnityslenkit että väliseinä täyttävät standardin ISO 27956 -vaatimukset.


 Ajomukavuutta parantavat uudet teknologiat

Aktiivinen vakionopeudensäädin

Kaistavahti ja Kaistanpitoavustin

Kuolleen kulman valvontajärjestelmä

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä

KaukovaloautomatiikkaGalleria

Ominaisuudet Sisältä
 • Tavaratila

  Fiesta Vanin tavaratilan tilavuus on 0,96 m³. Tavaratilassa on lisäksi neljä kuormansidontakiinnikettä sekä koko lattian peittävä helposti puhdistettava kumimatto. Väliseinän alaosa on kiinteä ja yläosa on verkkoa. Sekä kuormankiinnityslenkit että väliseinä täyttävät standardin ISO 27956 -vaatimukset.

 • Ford EcoBoost mHEV -kevythybridimalli

  Saatavissa on 1.0 Ford EcoBoost mHEV 125 hv –kevythybridi. Hybriditeknologian avulla saavutetaan alhaisempi polttoaineenkulutus ja alhaisemmat päästöt. Sähkömoottori antaa lisävääntöä. Energiaa talteenotetaan mm. jarrutettaessa, ja energia varastoidaan 48V-akkuun. Polttomoottori liikuttaa autoa ja sähkömoottori puolestaan auttaa pienentämään polttoaineenkulutusta avustamalla moottoria.

Ominaisuudet Ulkoa
 • Vakionopeudensäädin säädettävällä nopeudenrajoittimella

  Vakionopeudensäädin tekee ajomatkoista entistä mukavampia. Säädettävän nopeudenrajoittimen avulla voidaan määrittää nopeus jota ei voida ylittää.

 • LED-päiväajovalot

  LED-päiväajovalot Energiatehokkaat LED-päiväajovalot ovat vakiovarusteena Sport-mallissa. Ne ovat saatavissa valinnaisvarusteena Trend-malliin.

 • Kuljettajan vireystilan valvonta

  Järjestelmä valvoo kuljettajan vireystilaa ja ilmoittaa ensin varoitusmerkkivalolla vireystilan laskusta. Mikäli kuljettaja ei pidä taukoa varoittaa järjestelmä uudelleen sekä varoitusmerkkivalolla että varoitusmerkkiäänellä.

 • Törmäyksenestoavustin

  Järjestelmä pystyy tunnistamaan auton jopa 130 metrin päästä sekä varoittaa mahdollisesta törmäysvaarasta. Jos kuljettaja ei reagoi varoitukseen, järjestelmä jarruttaa automaattisesti, jotta törmäykseltä voitaisiin välttyä. Järjestelmä toimii alle 80 km/h nopeuksissa.

Lisävarusteet
Lisävarusteet

Varaa koeajo
Varaa koeajo


Käyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat