Autosi ansaitsemaa huolenpitoa

Nelipyörässä

9.2.2022

Auto on usein se päivien luottokumppani, joka pitää arjen rattaat pyörimässä. Autoilijan arjessa sattuu ja tapahtuu eikä kaikkea voi aina muistaa, yhtä asiaa ei kuitenkaan tulisi unohtaa – nimittäin ajoneuvon säännöllistä huoltamista.

Oman menopelin huoltotoimia miettiessä tuleekin usein esille kysymys: missä autoa olisi turvallisinta huollattaa, merkkihuollossa vai ei merkkihuollossa ja mitkä ovat niiden merkittävimmät erot?

– Merkkihuollossa maahantuojan kouluttamat mekaanikot huoltavat auton aina autonvalmistajan suunnittelemalla tavalla, taustoittaa Nelipyörän jälkimarkkinointipäällikkö Antti-Jussi Meronen. Lisäksi huolto-ohjelmat ja niissä tapahtuvat muutokset ovat huoltopisteen tiedossa, samoin kuin erilaiset tehdaskampanjat, joista luonnollisesti pääsee hyötymään, jos vie oman autonsa merkkihuoltoon, Antti jatkaa.

Varaa huolto


Entäpä varaosat?

Kun autoon vaihdetaan varaosia, on kaikkein turvallisinta pitäytyä alkuperäisissä varaosissa.

– ­Merkkihuollossa käytettävät varaosat ovat autonvalmistajan itsensä suunnittelemia, joten tuloksena voidaan taata kuljettajan sekä kyytiläisten turvallisuus. Varaosien kunnosta ja tehdyn työn tuloksesta vastaa toki aina huollon tehnyt liike, Antti tarkentaa.

Kun autosi kaipaa huoltoa, kurvaathan Nelipyörän huoltoammattilaisten juttusille!


Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on kysyttävää renkaista tai muusta auton huoltoon liittyvistä asioista, voit ottaa yhteyttä tällä lomakkeella.

Yhteydenottopyyntö

Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset FordStore Nelipyörä Lahti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset FordStore Nelipyörä LahtiArviot