TÄYSIN UUSI FORD PUMA

1.7.2020

Nyt  saatavilla automaattivaihteistolla, hanki omasi heti!


Nyt kaikkiin PUMA-malleihin 1.000 €:n varusteet veloituksetta!

Katso tarjous


Teknologia tekee ajamisesta nautinnollista

Ford Pumassa on innovatiivisia ajonautintoa parantavia ominaisuuksia, kuten mukautettavissa olevat ajotilat ja älykkäät kuljettavaa avustavat teknologiat jotka toimivat yhdessä ja auttavat kiihdytyksessä, jarrutuksessa ja jopa ohjauksessa. Esimerkkeinä mainittakoon aktiivinen vakionopeudensäädin, törmäyksenestoavustin ja törmäyksenväistöavustin – kaikki nämä tarkkailevat tietä ja varoittavat mahdollisista vaaroista.

Ja nyt saatavilla myös automaattivaihteistolla.


Varaa koeajo Ota yhteyttä


  • Ford Puma Automatic
  • Henkilökohtainen avustajasi ajomatkoilla

    Fordin kuljettajaa avustavat teknologiat tekevät ajamisesta entistäkin miellyttävämpää ja nautinnollisempaa. Esimerkiksi aktiivinen vakionopeudensäädin mukauttaa asettamaasi vakionopeutta automaattisesti edessä olevan auton nopeuden perusteella. Järjestelmä jopa tunnistaa nopeusrajoitusmerkit ja voi mukauttaa vakionopeudensäätimeen asetettua nopeutta niiden perusteella.


  • Ford Puma Automatic
  • Älykäs vakionopeudensäädin

    Aktiivinen vakionopeudensäädin mukauttaa asettamaasi vakionopeutta edessä olevan auton nopeuden perusteella. Aseta nopeus sekä etäisyys edellä kulkevaan ajoneuvoon, niin aktiivinen vakionopeudensäädin säilyttää etäisyyden automaattisesti, jos asetetulla vakionopeudella ei voida ajaa liikenneolosuhteiden vuoksi.

    Lue lisää


  • Ford Puma Automatic
  • Reagoivampaa ohjausta hätätilanteissa

    Törmäyksenväistöavustin auttaa ohjaamaan pysähtyneiden tai hitaampien ajoneuvojen ohi törmäysten välttämiseksi. Järjestelmä käyttää tutkaa ja kameraa reitilläsi olevien hitaammin liikkuvien ja pysähtyneiden ajoneuvojen tunnistamiseen ja avustaa ohjaamisessa, jos törmäys uhkaa. Teknologia aktivoituu, jos törmäyksen välttämiseen jarruttamalla ei ole riittävästi tilaa ja aloitat väistöliikkeet.


  • Ford Puma Automatic
  • Yksilöllistä ajodynamiikkaa

    Voit mukauttaa ajokokemusta käyttämällä ajotiloja, jotka muuttavat Puman kaasun vastetta, ohjausta ja jopa vaihteiden vaihtoa ajotavan mukaan. Tiloja on viisi: Normal, ECO, Sport, Liukas ja Pehmeä maasto. 12,3" digitaalimittaristossa näkyvien tärkeimpien tietojen väriteema vaihtuu ajotilan mukaan. 


  • Ford Puma Automatic
  • Helpottaa pysäköintiä…tai hoitaa pysäköinnin puolestasi

    Peruutuskamera näyttää näkymän auton takaa keskikonsoliin integroidulla näytöllä. Järjestelmä näyttää kohteet, jotka voisivat muuten jäädä huomaamatta, ja lisäksi se näyttää virtuaaliset apuviivat, joiden avulla peruuttaminen pienimpiinkin tiloihin onnistuu huolettomammin. Kamera aktivoituu automaattisesti, kun valitset peruutusvaihteen. Ford Pumassa on aktiivinen pysäköintiavustin, joka tekee pysäköinnistä uskomattoman helppoa. Kun järjestelmä on aktivoitu, se tunnistaa sopivan pysäköintiruudun ja ohjaa auton siihen automaattisesti. Järjestelmä myös auttaa poistumaan pysäköintiruudusta.


  • Ford Puma Automatic
  • Ajovalot, jotka parantavat näkyvyyttä kaarteissa

    Puman LED-ajovalot tuottavat tarkan ja intensiivisen kirkkaan valokeilan. Niihin kuuluvat myös yksilölliset tunnusomaisesti muotoillut LED-päiväajovalot sekä staattiset kaarreajovalot, jotka valaisevat sisäkaarteen kääntäessäsi ohjauspyörää yli 30 astetta.


Varaa koeajo Ota yhteyttä

Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset FordStore Nelipyörä Lahti

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset FordStore Nelipyörä Lahti